No-claim bij zorgverzekering

U bent waarschijnlijk wel al bekend met de no-claim bij een autoverzekering, maar wist u dat er ook geƫxperimenteerd word met een no-claim bij de zorgverzekering. Zorgverzekeraar Bewuzt is daarmee begonnen.

Wat houdt no-claim bij de zorgverzekering in?

No-claim voor de zorgverzekering is eigenlijk exact hetzelfde principe als no-claim bij de autoverzekering. Als u dus niks claimt van de verzekering wordt u daarvoor beloond. De no-claim die Bewuzt gaat hanteren is alleen van toepassing op de aanvullende verzekering en niet op de basisverzekering.

Wat levert niet claimen van zorgkosten op?

Als u dus geen zorgkosten claimt bij Bewuzt in een jaar krijgt u maar liefst 10 % korting op uw premie bij het opvolgende jaar. Dit kan dus behoorlijk veel schelen. Dit kan zo doorgaan de jaren erna, waardoor u zich kunt voorstellen dat er op de zorgverzekering ontzettend veel geld valt te besparen. Wij vinden het dan ook een prima initiatief en het motiveert mensen om gezonder te gaan leven net als dat de no-claim op de autoverzekering mensen motiveert wat minder gevaarlijk te rijden.

Bent u nou benieuwd welke zorgverzekering de goedkoopste zorgverzekering heeft? Doe dan bij ons een onafhankelijke vergelijking zodat u ziet waar u niet teveel hoeft te betalen.

Previous post:

Next post: